UZAZU playshop

UZAZU playshop

in BodyMind studio Créattico op woensdagavonden (nog te bepalen) van 19u30 tot 21u15

vervolg UZAZU playshop – afstemmen en transformeren

op aanvraag

In onze huidige maatschappij zijn we als mens 'en court de route' grotendeels het contact met het lichaam verloren.
Door het lichaam terug inclusief te maken zorgt dit voor een verbetering van de fysieke en mentale gezondheid.  Dan is het gebruik van het woord 'heling' oftewel 'heel maken' in deze context van toepassing en kan je spreken van een bezield lichaam.

Hoofd en Hart op één lijn brengen zorgt voor minder spanningen en stress, meer vitaliteit en flow zodat je optimaal kan verbinden met jezelf en de ander.

Met de UZAZU playshop bied ik je de gelegenheid om te evolueren naar:

*een ruimer lichaamsbewustzijn
*
een dieper begrip in de intelligentie van het lichaam
*een toename van vitaliteit
*een basisvertrouwen dat zorgt voor innerlijke rust
*een optimale verbinding in de relatie met jezelf en de ander

UZAZU is een nieuwe methodiek die onze ruimtelijke bewegingen in kaart brengt en deze kaart gebruikt om ons hierbij te helpen te begrijpen hoe we ons lichaam, geest en ziel nog meer kunnen integreren en laten samenwerken om op een andere manier in het leven te staan.

Het woord 'play' in playshop verwijst naar het luchtig karakter van de sessies.  Door te 'spelen' met de verschillende houdingen wordt er gezorgd voor een veilige sfeer wat zorgt dat het lichaam zich gemakkelijker openstelt voor transformatie van vastgelopen patronen.

Hoofd en hart verbonden

In sessies 1 en 2 leer je af te stemmen op je lichaamsbewustzijn en op hoe je lichaam reageert op prikkels van binnenuit en van buitenaf.  Door jezelf te reguleren met dynamische lichaamshoudingen kan je op een ontspannen en bewuster manier in je leven staan, wat op zijn beurt kan zorgen voor minder energieverlies en meer vitaliteit.

Optimaal verbinden in relaties

In sessies 3 en 4 oefen je hoe je in contact kan blijven met jezelf terwijl je verbinding maakt met anderen zowel in 1-op-1 context als in groepscontext.
Verbinding maken vanuit wat jou voedt zorgt voor waardevolle en inspirerende relaties.

Wat mag je verwachten?

  • dynamische en rustgevende oefeningen die je kan integreren in je dagdagelijkse routine.
  • de UZAZU Embodied Intelligence methodiek (ontwikkeld door Dylan Newcomb website: UZAZU) waarbij laagdrempelige eenvoudige houdingen worden ingeoefend door ze in te voelen en te leren balanceren. Deze houdingen zorgen voor een 'kapstok' dat rust in hoofd en lichaam brengt in uitdagende situaties.
  • individueel, 1 op 1 en in groep oefenen om de Uzazu methodiek te integreren.

 

De focus in deze playshop ligt op het oefenen en toepassen van gecombineerde houdingen en lichaamswerk zodat het innerlijk waarnemen en het denken op elkaar afgestemd geraken en jij je goed in je lijf en je relaties kan voelen.

Deze playshop kan tweewekelijks of maandelijks geboekt worden om de tools en houdingen te oefenen, afgestemd op wat er als thema wordt aangebracht vanuit de groep.

 

 

 

 

Welkom in de BodyMind studio Créattico