Over Corinne

Mijn missie is om mensen te begeleiden die op zoek zijn naar innerlijke balans en het leven graag op een vreugdevoller, warmer en gemakkelijker manier willen ervaren.

Van jongs af aan was ik gepassioneerd door dansen.  Mijn 'danspad'  bracht mij naar jazz-ballet, aerobics, Afrikaanse dans en dansexpressie.

Mijn verlangen om meer te doen met mijn danspassie maakte dat ik een vierjarige opleiding creatieve therapie volgde bij Balans-VSPW in Gent en kon ik in 2011 mijn praktijk opstarten als creatief dans en bewegingstherapeute.

Van 2015 tot 2019 was ik gastdocente bij Balans VSPW in de HBO-opleiding creatief therapeutische vaardigheden en gaf mijn kennis door aan de cursisten over lichaamsgerichte technieken.

De Body Mind Language-opleiding van Jos Dolstra in Nederland, bracht mij naar de diepere kennis en wijsheid van het bewegend lichaam.

Regelmatig school ik me bij met lichaamsgerichte opleidingen en workshops. In januari 2020 startte ik met het volgen van de baanbrekende en intensieve "UZAZU embodied intelligence practitioner" training van Dylan Newcomb (USA). Sinds december 2020 ben ik één van de eerste gecertifieerde UZAZU-practitioners.

In mijn praktijkruimte coach ik ruim 10 jaar met lichaamsgerichte technieken zoals bewegingstherapie, relaxatiePlus©, focussen, aandachtstherapie (focussen, visualisatie, meditatie, relaxatie).

Het geeft me telkens grote voldoening als ik een stille getuige mag zijn van de intelligentie van het wetende lichaam dat zorgt voor groei en verandering.