workshops & beweegreeksen

Coachingworkshops

De focus in de coachingworkshops ligt op specifieke oefeningen, vrije dans en beweging. In de oefeningen gaan we gericht aan de slag per aspect. Die nemen we mee in de vrije dans, waar je je laat leiden en je over geeft aan de beweging die op dat moment ontstaat in jezelf. In een warme, leuke en veilige omgeving ga je op een diepe manier, soms zacht, soms krachtig, al dansend en bewegend contact maken met je lichaam en jezelf.

Je leert jezelf lezen, je lichaamssignalen en je persoonlijke bewegings-, pantsering- en vrijheidspatronen. Dans en beweging is het ideale medium om innerlijk waar te nemen, om uit je denken te gaan en weer in je voelen en je lichaam te belanden.  Van daaruit te handelen is genieten.

Wil jij je goed in je lijf en je leven voelen, dan kan je inschrijven voor volgende thema-workshops:

Body Awareness

Ben jij ervan bewust wat je lichaam je vertelt?

Door aandacht te leren schenken aan alle delen van ons lichaam en wat zij zeggen, krijg je toegang tot de onmetelijke wijsheid van je intelligente lijf. Benieuwd wat het jou vertelt?

“Be Aware of your Body”

Stability

Hoe stevig zit jij in je lichaam?

Stabiliteit gaat over in je lichaam wonen, een diep vertrouwen in het leven hebben, de levenskracht voelen, je plek innemen en je lichaam als veilig ervaren. Je brengt stabiliteit en evenwicht in je lijf.

“Stability is not something you find, it is something you create”

Abundance

Hoe vrij en fris voel jij?

Overvloed is fris in het leven staan, plezier maken, intens genieten, fun en play toelaten, geven en ontvangen. Weten dat er heel veel voor jou is.

“Who says we have to only grow up?”

Power-House

Hoe gecenterd ben jij?

Kracht gaat over centeren en autonomie bewaren in contact met de ander. Eigen-waarde, innerlijke kracht, wils-kracht, besluit-vaardig zijn de aspecten van je Power-House. Op een leuke manier tast je je eigen grenzen af en kom je in contact met deze bijzondere plek in je lichaam.

“Empower Yourself”

Expression

Tonen jouw levensomstandigheden wie jij bent?

Expressie vanuit een geaard lichaam, een frisse geest, een open hart en stromende levensenergie is authentiek vorm geven aan je leven. Ruimte maken voor je eigen wil en expressie, accepteren van je eigen grenzen en plezier laten stromen.

“Dance is communication between body & soul”

Surrender

Overgave is loslaten van de controle en willen beantwoorden aan verwachtingen. Het is jezelf accepteren en anderen, het is thuiskomen als man, als vrouw. Als mens willen we gezien, gehoord en gevoeld worden voor wie we werkelijk zijn.

“Let your heart dance, your feet will follow ”

Beweegreeks - Relax Body & Mind met Uzazu

Stap in de wereld van embodiment!

Een korte kennismakingsreeks van 4 beweegsessies met Uzazu.

Deze sessies brengen jou:
*een dieper begrip en meer vertrouwen in de intelligentie van het lichaam
*een toename van vitaliteit
*een eenvoudig en krachtige tool om in je dans, meditatie- of yoga-beoefening te integreren.

Wat is Uzazu?
Uzazu is een methodiek ontwikkeld door founder Dylan Newcomb, USA waarbij 9 houdingen ingezet worden om lichaam en geest op elkaar af te stemmen. Website: www.uzazu.org.
In de wereld van embodiment is Uzazu grensverleggend, uniek en nog niet bekend in Europa. Maar daar komt binnenkort verandering in 😊!
Uzazu geef je de mogelijkheid om de intelligentie van jouw lichaam te omarmen en te vertrouwen en om ontspannen, krachtig en doelgerichtheid in de wereld te bewegen!