BodyMind beweegreeksen

beweegreeks – relax body & mind met Uzazu

maandagavonden 4, 11, 18 en 25 oktober 2021 van 19u30 tot 21u

verdiepende beweegreeks – afstemmend verbinden met Uzazu

maandagavonden 8 en 22 november, 6 en 20 december 2021 van 19u30 tot 21u

Stap in de wereld van embodiment!

Een korte kennismakingsreeks van 4 beweegsessies met Uzazu Embodied Intelligence, waar ik als Uzazu practitioner jou begeleidt naar:
*een dieper begrip en meer vertrouwen in de intelligentie van het lichaam
*een toename van vitaliteit
*een eenvoudig en krachtige tool om in elk aspect van je leven te integreren

Uzazu Embodied Intelligence is een methodiek dat ontwikkeld werd door founder Dylan Newcomb, USA (uitgebreide info op www.uzazu.org) waarbij 9 houdingen ingezet worden om lichaam en geest op elkaar af te stemmen. In de wereld van embodiment is Uzazu baanbrekend, grensverleggend, uniek en nog niet bekend in Europa.

Elke Uzazu houding heeft zijn specifieke kwaliteit.  Door de houding in te voelen en te balanceren leer je jezelf reguleren. Na deze beweegreeks heb je voldoende basis om de verschillende houdingen in te zetten in diverse situaties zodat je op een meer ontspannen, krachtig en doelgericht manier in jouw wereld beweegt!

Deze methodiek is één van tools die ik gebruik bij mijn individuele begeleidingen en telkens krijg ik de feedback dat dit zo krachtig en snel transformerend werkt alsook eenvoudig toe te passen is in uitdagende situaties.

Door het aan te bieden aan een breder publiek ben ik er van overtuigd dat we met z'n allen een mooiere en gezondere wereld kunnen scheppen voor onszelf, nu en in de toekomst.

 

De focus in de verdiepende beweegreeks ligt op het oefenen en toepassen van gecombineerde houdingen zodat het innerlijk waarnemen en het denken op elkaar afgestemd geraken en jij je goed in je lijf en je relaties kan voelen.

Volgende thema's komen aan bod:

Vitaliteit & speelsheid

'Ik voel me ondersteund en levendig omdat ik zorg draag voor mezelf'

Fris in het leven staan, plezier maken, intens genieten, fun en play toelaten, geven en ontvangen. Weten dat er heel veel voor jou is.

Zelfbewust & verbonden

'ik ervaar voldoende zelfvertrouwen, ondersteuning en verbondenheid in en met mijn dichte relaties en mijn gemeenschap'

Met een geaard lichaam, een frisse geest, een open hart en stromende levensenergie geef je authentiek vorm aan je leven. Ruimte maken voor je eigen expressie met vervullende relaties op elk levensgebied.