Over Corinne

Van jongs af aan was mijn passie dansen en bewegen.  Op mijn 'danspad'  genoot ik van jazz-ballet, aerobics, step, Afrikaanse dans, Tai Chi, hatha-yoga, en de vijf ritmes van Gabriëlle Roth.

Mijn verlangen om meer te doen met mijn passie maakte dat ik enkele jaren terug besliste om de vierjarige HBO-opleiding creatieve therapie bij Balans in Gent te volgen.  In deze opleiding specialiseerde ik mij in het medium ‘Dans en Beweging’.

In mijn praktijkruimte geef ik individuele sessies met lichaamsgerichte technieken zoals bewegingstherapie, relaxatiePlus©, focussen, aandachtstherapie (visualisatie, meditatie, relaxatietechnieken).

Daarnaast bied ik dansreeksen en workshops aan voor groepen en organisaties (o.a. Vives, OCMW).

Ik school mij regelmatig bij door het volgen van lichaamsgerichte opleidingen en workshops. 

Mijn missie is om mensen te begeleiden die op zoek zijn naar innerlijke harmonie, psychisch welzijn en persoonlijke groei.

Authenticiteit, respect, openheid en verbinding zijn mijn waarden die ik graag wens uit te dragen.

Opleidingen bij Balans VSPW Gent

Sinds 2015 ben ik bij Balans VSPW verbonden als docente aan de HBO-opleiding creatief therapeutische vaardigheden . Voor deze opleiding is er een infomoment op donderdag 7 september 2017.

Vanaf december 2017 begeleid ik een vierdaagse opleiding danstherapie 'de helende kracht van dans' (start december 2017).

Voor deze opleidingen kan je je inschrijven via Balans VSPW Gent.