Château Frandeux du Coeur – Belgische Ardennen

Breng kleur in je leven en vind rust in jezelf

Laat je betoveren door het bos met de prachtige bomen die in deze periode van het jaar met kleuren zullen schitteren. Het vallen van de bladeren toont je dat het tijd is om je even terug te trekken en contact te maken met jezelf.

De workshop in mei stond in de energie van de uit zijn voegen barstende natuur en lange dagen. Nu gaan wij het wat rustiger aandoen en op die manier de natuur volgen.

Er zal tijd zijn voor wandelingen om de energie van de machtige bomen, het schitterende meer en de zalige kleine waterval te ervaren.

Het aanwezige labyrint in het bos nodigt je uit om naar je kern te gaan.

Om in deze grijze periode van het jaar kleur in je leven en lichaam te brengen reiken wij tools aan vanuit dans, beweging, bodytalk, chakra-healing en sjamanisme.

Om de stilte in jezelf te vinden gaan wij samen mediteren, ademen, ontspannen en creatief werken.

Met de rite “banden van kracht” ontvang je een energetische bescherming.

Wij verwarmen ons binnen aan de kachel en wakkeren ons innerlijk vuur aan met een vuurceremonie buiten aan het meer.

Van harte welkom,

Corinne & Birgit

Birgit:

“Ik ben een holistisch werkende kinderarts en door een rugoperatie kreeg ik de kans mijn leven een nieuwe richting te geven. Het sjamanisme kwam op mijn pad en bracht mij terug in contact met de natuur.

Met Imbolc 2017 begon ik telkens op de Keltische jaarfeesten een ceremonie te geven en ontdekte zo een nieuwe passie: mensen te verbinden onder elkaar maar ook met Moeder Aarde. Wij zijn allemaal spirituele wezens in een lichaam die een stevige verankering in de aarde nodig hebben.

Door het sjamanisme vond ik ook mijn passie voor de dans en zo leerde ik Corinne kennen. Haar dansavonden zijn telkens weer een highlight voor mij! Vorig jaar verzorgden wij samen één ceremonie en tijdens de workshop in Glastonbury mocht ik een vollemaan-vuurceremonie geven.

In mei kwam een droom uit en kon ik samen met Corinne mijn eerste workshop geven. Nu kijk ik heel erg uit naar onze 2de workshop!

Voel je van harte welkom! “