Château Frandeux du Coeur – Belgische Ardennen

Breng kleur in je leven en vind rust in jezelf

Beleef tijdens deze workshop de prachtige omgeving van Château Frandeux en laat je betoveren door het bos met de machtige bomen, het schitterende meer en de zalige kleine waterval. Het aanwezige labyrint in het bos nodigt je uit om naar je kern te gaan.

Wij bieden tools aan om in deze donkere periode kleur in je leven en lichaam te brengen en nemen je mee op reis doorheen de chakra's met dans, beweging, meditatie, relaxatie en sjamanisme. Met de rite “banden van kracht” ontvang je een energetische bescherming.

Wij verwarmen ons binnen aan de kachel en wakkeren ons innerlijk vuur aan met een vuurceremonie buiten aan het meer. Onze eigen kok verwent je met verwarmend vegetarisch eten en houdt rekening met voedingsintoleranties.

Wees van harte welkom,

Corinne & Birgit

Birgit:

“Ik ben een holistisch werkende kinderarts en door een rugoperatie kreeg ik de kans mijn leven een nieuwe richting te geven. Het sjamanisme kwam op mijn pad en bracht mij terug in contact met de natuur.

Met Imbolc 2017 begon ik telkens op de Keltische jaarfeesten een ceremonie te geven en ontdekte zo een nieuwe passie: mensen te verbinden onder elkaar maar ook met Moeder Aarde. Wij zijn allemaal spirituele wezens in een lichaam die een stevige verankering in de aarde nodig hebben.

Door het sjamanisme vond ik ook mijn passie voor de dans en zo leerde ik Corinne kennen. Haar dansavonden zijn telkens weer een highlight voor mij! Vorig jaar verzorgden wij samen één ceremonie en tijdens de workshop in Glastonbury mocht ik een vollemaan-vuurceremonie geven.

In mei kwam een droom uit en kon ik samen met Corinne mijn eerste workshop geven. Nu kijk ik heel erg uit naar onze 2de workshop!

Voel je van harte welkom! “